Scapă de grija deadline-urilor contabile!

Aplicația ta preferată de facturare îți pregătește cel mai mare upgrade: File Tracker, serviciul prin care nu ratezi niciun deadline cu documentele contabile. Iar dacă te pre-înregistrezi, beneficiezi de un super preț!

Play Video

Actele te caută pe tine, prin notificări personalizate.

Trebuie să emiți facturile pe 30 a lunii? Sau să trimiți documentele contabilului până pe 10? Setează-ți deadline-urile, iar File Tracker ți le reamintește prin notificări personalizate.

Contabilul tău va iubi acest serviciu!

Prin FileTracker, poți să-i dai acces contabilului tău la folderul de pe cloud, ca el să-și aleagă ce are nevoie sau să marcheze documentul ca nefinalizat. Simplu, clar și fără mult du-te/vino.

Primești un checklist de documente și nu ratezi nimic!

File Tracker îți sugerează deadline-uri cheie pentru actele care corespund afacerii tale. Tu alegi doar ce ai nevoie, apoi încarci documentele, bifezi lista și apeși “Trimite”.

Încă nu te-ai convins? Testează File Tracker!

Ți-am pregătit un mic demo prin care poți să te joci cu funcționalitățile File Tracker și să vezi dacă se potrivesc nevoilor tale. Funcționează doar pe desktop.

Pre-înregistrează-te și beneficiază de un preț special!

Fii printre primii care aleg să-și facă viața de freelancer și mai simplă alături de Fairo și File Tracker și te bucuri de un super discount.

Fairo și File Tracker la un preț special.

€16,00/lună
€11,90/lună
(preț garantat pe viata)

Înscriindu-mă, înțeleg că acest produs nu este disponibil încă și că pe viitor ar putea să aibă un alt set de funcționalități și un alt preț, iar plata pentru abonament se va efectua numai după ce produsul va deveni disponibil. Dacă prețul va fi schimbat, voi avea posibilitatea de a alege dacă îl accept pe cel nou.

În cazul în care alegi să nu te pre-înregistrezi pentru File Tracker, te bucuri în continuare de avantajele abonamentului tău RUN, la prețul normal al acestuia.

Ai și alte întrebări?

FileTracker este un serviciu oferit de Fairo, pentru freelanceri, care îi ajută să-și amintească deadline-urile fiscale importante, să stocheze documentele firmei în cloud și să le trimită fără efort contabilului – sau pur și simplu să descarce întreaga listă de documente și să o păstreze pe laptop.
De îndată ce finalizăm etapa de dezvoltare, vei fi unul dintre primii utilizatori care vor putea să folosească aplicația, dacă te pre-înregistrezi. De aceea, te invităm să îți înscrii adresa de email, pentru a te asigura că o să fii notificat în momentul în care poți să folosești File Tracker.

Odată ce serviciul va fi lansat, îl vei putea folosi prin Fairo pe mobil și pe desktop – fără instalări în plus, doar prin aplicația Fairo pentru smartphone sau prin accesarea Fairo pentru Web, direct din browser.

Da, bineînțeles! Serviciul îți va oferi o listă de sugestii, dar vei putea să le editezi, schimbi sau adaugi altele, în funcție de nevoile tale specifice. Fie că emiți facturile pentru toți clienții în aceeași zi, sau că ai nevoie de câte un reminder recurent pentru fiecare dintre ei – orice e posibil.

Nimic nu e obligatoriu – depinde doar de cât de mult vrea să-și simplifice viața. Contabilul tău va putea fie să aibă acces la folderul tău de documente din cloud, pe baza invitației tale, fie să primească documentele pe care tu i le descarci din aplicație și le trimiți prin alte canale – cum ar fi emailul.