Kommunikálj okosabban könyvelőddel a FileTracker segítségével

Play Video

A chaten, e-mailben és telefonon folytatott fecsegésről egyetlen kommunikációs csatornára váltva

Oszd meg egyszerűen dokumentumaidat könyvelőddel közvetlenül az alkalmazásból. Írj hozzá megjegyzéseket, ő majd leellenőrizi a listát, vagy megmondja, mire van még szüksége. És kész is vagyunk: mindent egy helyen tarthatsz.

Állíts ki számlákat, és mindig tudni fogod, hogy melyeket fizették ki

Tudod, mi a jobb még annál is, mint a számlákat Excelben kiállítani? Ha azokat mobilról vagy asztali számítógépről állítod ki, és mindig tudod, hogy melyek a fizetett, kifizetetlen vagy lejárt számlák. Ha csatlakoztatod bankszámláidat a Fairohoz, az alkalmazás automatikusan nyomon követi ezeket a számodra.

Többé nem fogsz elkésni a papírmunkával vagy elfelejteni határidőket

A hónap 30. napján kell számlát küldeni? Vagy 10-ig el kell küldeni a papírokat a könyvelődnek? A File Tracker személyre szabott értesítésekkel emlékeztet, így soha többé nem fogsz túllépni semmilyen határidőt.

Nincs több rohangálás: hívd meg a könyvelődet az alkalmazásba

Könyvelőd hozzáférhet a dokumentumok listájához, és valós időben feldolgozhatja azt: a helyes dokumentumokat kipipálhatja, a helyteleneket megjegyzéssel láthatja el, és pontosan azt töltheti le, amire szüksége van. Egyszerű, világos és nem jár túl sok bajlódással.

Élvezd a számlázóprogram minden előnyét!

A FileTracker a Fairo része lesz, ami a legbarátságosabb számlázóprogram. Élvezd mindkét terület legjobb funkcióit!

Állíts ki számlákat asztali vagy mobil eszközökről

A számla kiállítása kevesebb mint 60 másodpercet vesz igénybe. Egyszerű és gyors megoldás. Néhány kattintással elkészül.

Válassz több pénznem és nyelv közül

Nemzetközi ügyfelekkel dolgozol? Könnyedén kiállíthatod számládat cseh vagy angol nyelven, helyi vagy nemzetközi devizanemben.

Még egyszerűbb számlázás

Az alkalmazás elmenti az ügyfeleid adatait vagy a kiszámlázott tételeket, így azokat egy új számlán újra felhasználhatod. Egyszerű és gyors megoldás. 

Využijte cenu Early Bird pro Fairo a FileTracker!

Buďte mezi prvními, kteří se rozhodnou usnadnit si život na volné noze s aplikací Fairo a File Tracker, a využijte super slevu.

A File Trackerrel évente akár 72 órát megtakaríthatsz. Add meg email címedet, és értesíteni fogunk, ha indulunk.

€16,00/měsíc
€11,90/měsíc
By subscribing, I acknowledge that the product is not yet available and may have other features in the future.

Egyéb kérdésed van?

A FileTracker a Fairo által egyéni vállalkozók számára nyújtott szolgáltatás, amely segít emlékeztetni őket a legfontosabb adózási határidőkre, üzleti dokumentumaikat a felhőben tárolni, és könnyedén elküldeni azokat a könyvelőjüknek – vagy egyszerűen csak letölteni a dokumentumok teljes listáját biztonságos megőrzés céljából.
Amint befejezzük a fejlesztési fázist, az első felhasználók között leszel, aki előregisztráció esetén használhatja az alkalmazást. Ezért kérjük, hogy add meg e-mail címedet, hogy biztosan értesítést kapj, amikor elkezdheted használni a File Tracker-t.
Amint a szolgáltatás elindul, a Fairo segítségével mobilon és asztali számítógépen is használhatod majd azt, bármilyen további program telepítése nélkül, csakis a Fairo okostelefonos alkalmazáson keresztül vagy a Fairo for Web böngészőből történő közvetlen elérésével.
Igen, természetesen! A szolgáltatás ad egy listát a javaslatokról, azonban saját igényeidnek megfelelően szerkesztheted, módosíthatod vagy kiegészítheted azokat. Akár az összes ügyfél számára ugyanazon a napon állítod ki a számlákat, akár mindegyikük számára ismétlődő emlékeztetőre van szükséged – bármelyik lehetséges.
Semmi sem kötelező – csak attól függ, mennyire akarod egyszerűsíteni az életedet. A könyvelőd vagy hozzáférhet a felhőben lévő dokumentummappádhoz a meghívásod alapján, vagy megkapja az alkalmazásból letöltött és más csatornákon – például e-mailben – elküldött dokumentumokat.