Șterge produs/serviciu

Pentru ștergerea unui produs/serviciu deja salvat în contul tău Fairo, te rugăm să urmezi pașii de mai jos:

  • accesează contul tău Fairo pe desktop
  • în partea stanga a ecranului, te rugăm sa selectezi butonul “Produse/servicii”

  • se va deschide o fereastra în dreapta ecranului unde poți vedea toate produsele/serviciile salvate până în prezent. Te rugăm sa identifici înregistrarea pe care dorești să o editezi și să dai click pe butonul aferent din coloana “Acțiuni” conform imaginii de mai jos

  • la accesarea butonului din coloana de acțiuni ( 3 puncte ), se va deschide o lista cu acțiunile disponibile pentru tine:

  • selectează butonul “Șterge”
  • confirmă solicitarea de ștergere a produsului/serviciului salvat anterior apăsând pe butonul “Șterge produs/serviciu”

  • produsul/serviciul selectat va fi eliminat din lista articolelor salvate de către tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *